Novanatuur.com

Consult mogelijkhedenPraktijk consult

Tijdens het transformatieproces maak je een snelle bewustzijnsontwikkeling door. Wanneer je hier doorheen gaat wil je natuurlijk alles weten over deze bijzondere gebeurtenis in je leven. Bij mij kun je terecht met al je vragen over bijvoorbeeld geconditioneerd handelen, het (her)ontdekken van je ware zelf, veranderingen op relatie- en werkgebied, seksualiteit, allerlei emotionele klachten die gerelateerd zijn aan het transformatieproces, je schaduwkant en sterke zielsverbintenissen.

Als spiritueel counselor help ik je om je kracht, rust en balans terug te vinden tijdens een consult. Daarnaast leg ik je uit hoe het transformatieproces werkt, waarom je hier mee te maken krijgt en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Tijdens het consult kan ik eventueel gebruik maken van een geleide meditatie.

Heb je advies nodig tijdens je transformatieproces? Ik help je graag! Ik ben naast een gecertificeerd spiritueel Counselor en Coach ook een ervaringsdeskundige op dit gebied.

Duur 60 min. €50


Telefonisch consult

Heb je advies nodig, maar hoef je daarvoor niet per se naar de praktijk te komen? Misschien is dan een telefonisch consult iets voor jou. Het voordeel hiervan is dat je snel een afspraak kan maken; vaak nog dezelfde dag of de dag erop. Omdat je niet helemaal naar de praktijk hoeft te komen, scheelt je dit een hoop tijd en misschien ben je hierdoor ook sneller geholpen. Bij mij kun je tijdens een telefonisch consult terecht voor al je vragen tijdens het transformatieproces.

Ik help je om je kracht, rust en balans terug te vinden tijdens het consult. Daarnaast leg ik uit hoe het transformatieproces werkt, waarom je hier mee te maken krijgt en hoe je hier het beste mee om kan gaan.

Duur 30 min. €25


Tweelingziel consult (praktijk & telefonisch)

Tijdens het transformatieproces kun je je tweelingziel tegenkomen. Daardoor maak je een nog snellere bewustzijnsontwikkeling door die ook nog eens vrij intensief verloopt. Bij mij kun je terecht met alje vragen over deze bijzondere relatie. Heb je bijvoorbeeld vragen over het bekende 'aantrekken en afstoten', telepatisch contact, seksualiteit, geconditioneerd gedrag, het mannelijke en vrouwelijke principe, vorige levens met elkaar, bij je ware zelf komen, hoe nu verder als je al in een relatie zit.

Ik ben naast een gecertificeerd counselor ook een ervaringsdeskundige op dit gebied. Ik leg je tijdens het gesprek uit hoe deze relatie werkt, waarom je hier mee te maken krijgt en hoe je hier het beste mee om kan gaan.

Als spiritueel counselor help ik je om je kracht, rust en balans terug te vinden tijdens dit proces.

Praktijk Duur 60 min. €50 - Telefonisch Duur 30 min. €25