Novanatuur.comMijn naam is Nancy Connors. Ik ben geboren in Capelle a/d IJssel en opgegroeid in Breda. Tegenwoordig woon ik met mijn gezin in het Brabantse Dongen. Van kinds af aan ben ik al gevoelig voor subtiele energieën, een gave die ik pas op latere leeftijd ben gaan verfijnen. Inmiddels ben ik alweer zo’n 14 jaar een gecertificeerd Counselor en Coach met een eigen praktijk.

Op 37 jarige leeftijd kwam ik in het Transformatie-/ Kundaliniproces terecht. Ik werd meteen gegrepen door dit fenomeen. In de jaren die volgde werd ik in beslag genomen door een intensief zelfonderzoek. Aan de hand daarvan heb ik een hoop kennis opgedaan over dit proces waarbij je op wonderbaarlijke wijze op zoek gaat naar je ware zelf. Dit maakt mij een ervaringsdeskundige op dit gebied. Ik neem deze kennis mee in mijn werk als spiritueel Counselor.

Nu ik het transformatieproces heb afgerond weet ik hoe het voelt om werkelijk 'thuis' te zijn en leef ik mijn leven vanuit een compassievol hart. Uit eigen ervaring weet ik dat iedereen op zoek is naar zijn ware 'thuis'.

Je hebt geen leven, je bent leven!

Harte groet,

Nancy